2022 A6 Rozpočtu Binder Notebook Peňažné Obálky Set So Spojivami Vrecká Pre Peniaze Rozpočtu Úsporu Účet Organizátora . ' - ' . 0
2022 A6 Rozpočtu Binder Notebook Peňažné Obálky Set So Spojivami Vrecká Pre Peniaze Rozpočtu Úsporu Účet Organizátora . ' - ' . 1
2022 A6 Rozpočtu Binder Notebook Peňažné Obálky Set So Spojivami Vrecká Pre Peniaze Rozpočtu Úsporu Účet Organizátora . ' - ' . 2
2022 A6 Rozpočtu Binder Notebook Peňažné Obálky Set So Spojivami Vrecká Pre Peniaze Rozpočtu Úsporu Účet Organizátora . ' - ' . 3
2022 A6 Rozpočtu Binder Notebook Peňažné Obálky Set So Spojivami Vrecká Pre Peniaze Rozpočtu Úsporu Účet Organizátora . ' - ' . 4
2022 A6 Rozpočtu Binder Notebook Peňažné Obálky Set So Spojivami Vrecká Pre Peniaze Rozpočtu Úsporu Účet Organizátora . ' - ' . 5
Palec . ' - ' . 0
Palec . ' - ' . 1
Palec . ' - ' . 2
Palec . ' - ' . 3
Palec . ' - ' . 4
Palec . ' - ' . 5
2022 A6 Rozpočtu Binder Notebook Peňažné Obálky Set So Spojivami Vrecká Pre Peniaze Rozpočtu Úsporu Účet Organizátora
Na sklade
€79.75
€159.50

Veľkosť:
Doprava zadarmo!

Špecifikácie

Číslo Modelu: A6 Binder
Pôvod: Kontinentálna Čína

Popis

Funkcie:

1. Môžete sledovať na váš rozpočet a náklady kedykoľvek.Krúžok spojivá sú vhodné pre ukladanie peniaze, poukážky, šeky, známok, pohľadníc, kreditné karty, a ďalšie.S priložený štítok nálepky, môžete štítok a zoradiť všetky zložky taška pre jednoduchú organizáciu a rýchle vyhľadávanie.

2. A6, notebook má jedinečný zabudovanou magnetickou sponou, opotrebovaniu a nie je ľahké poškodenie.

3. Vodotesné a odolné proti roztrhnutiu A6 vrecko na zips s priesvitné dizajn pomôže rýchlo zistiť, čo je vo vnútri a nájsť to, čo ste hľadali.

4. A6 notebook je malý a ľahký, a môže byť ľahko dať do aktovky alebo carry-on taška.Ideálne pre kancelárie, rodinné, pracovné cesty, a ďalšie.

5. Rozpočet plánovač vám pomôže spravovať vaše finančné prostriedky a dosiahnuť svoje rozpočtové ciele.Je tiež dobrou voľbou ako darček pre vašich kolegov alebo priateľov.

Špecifikácia:

Veľkosť: okolo 7,5*5.1 cm/19*13 cm

Materiál: PVC

Balenie Zoznam:

Škrupina*1+zips, taška*12+zlatej fólie rozpočtu karty*12+sequin angličtina*3+štítky*21

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Multifunkčné Plánovač: môžete sledovať na váš rozpočet a náklady kedykoľvek.Krúžok spojivá sú vhodné pre ukladanie peniaze, poukážky, šeky, známok, pohľadníc, kreditné karty, a ďalšie.S priložený štítok nálepky, môžete štítok a zoradiť všetky zložky taška pre jednoduchú organizáciu a rýchle vyhľadávanie.

2.Nepremokavé & Safe: A6, PVC zips vrecká sú vodotesné a odolné proti roztrhnutiu.Na priesvitné dizajn pomáha rýchlo identifikovať vnútorné predmety a nájsť to, čo hľadáte.Na zips zaisťuje bezpečnosť obsahu vo vnútri.

3.Praktické Organizátor: A6, notebook má jedinečný zabudovanou magnetickou sponou, opotrebovaniu a nie je ľahké poškodenie.Spojivo vám pomáha rýchlo usporiadať letenky, vizitky, poznámky, atď.

4.Prenosný a Ľahký: Naše A6 notebook je malý a ľahký, a môže byť ľahko dať do aktovky alebo carry-on taška.Ideálne pre kancelárie, rodinné, pracovné cesty, a ďalšie.

5.Ideálny Darček: A6, notebook osobné plánovač binder, je ideálnym Vianoce, Nový Rok, Deň Svätého Valentína a narodeniny darček pre absolventov, učiteľov, profesionálov, atď.

  • Komentáre