na bežné použitie gumové tesnenie profil magnetické tesnenie pre nápojový chladnička . ' - ' . 0
na bežné použitie gumové tesnenie profil magnetické tesnenie pre nápojový chladnička . ' - ' . 1
na bežné použitie gumové tesnenie profil magnetické tesnenie pre nápojový chladnička . ' - ' . 2
na bežné použitie gumové tesnenie profil magnetické tesnenie pre nápojový chladnička . ' - ' . 3
na bežné použitie gumové tesnenie profil magnetické tesnenie pre nápojový chladnička . ' - ' . 4
na bežné použitie gumové tesnenie profil magnetické tesnenie pre nápojový chladnička . ' - ' . 5
Palec . ' - ' . 0
Palec . ' - ' . 1
Palec . ' - ' . 2
Palec . ' - ' . 3
Palec . ' - ' . 4
Palec . ' - ' . 5
na bežné použitie gumové tesnenie profil magnetické tesnenie pre nápojový chladnička
Na sklade
€26.50

Veľkosť:
Doprava zadarmo!
Kategórie: Domáce Spotrebiče

Špecifikácie

Pôvod: Kontinentálna Čína
Druh: Chladnička Časti
Názov Značky: ABCDEF

Popis

Ak chladničky, dverí, tesnenia, alebo tesnenie je roztrhané, treba opraviť rýchlo zabezpečiť chladnička funguje správne a aby sa zabránilo drahé silu zákona.Roztrhané chladnička tesnenie dverí je často zodpovedný za chladničku nie chladenie alebo mrazničky nie bodom mrazu.Roztrhané chladničky, dverí, tesnenie môže tiež spôsobiť zvýšenie vášho účtu za elektrinu, ako chladnička má pracovať nadčas, snažte sa udržať veci v chlade.To môže tiež spôsobiť mráz build-up v mrazničke, čím sa znižuje prúdenie vzduchu medzi chladničkou a mrazničkou sekcií.

Tento produkt je prispôsobený produkt, uveďte, prosím, nasledujúce obrázky a veľkosť informácie na prispôsobenie.Ako budete platiť to, prosím, postupujte podľa pokynov krok Krok 1: Prosím vytiahnite rohu chladnička tesnenie tesnenie a vyfotiť sa mi ukázať, ako chladničky, tesnenie fix na dvere (ako obrázok nižšie).Predávajúci vyberie správny typ pre vás.

Krok 2: Opatrenie H(m) a V(m), obráťte sa na predajcu povedať, veľkosť merania.Krok 3: Výber spôsobu doručenia a množstvo {množstvo=2×H(m)+2×V(m)}, potom môžete platiť za to.Minimálne objednávacie množstvo je 2. Tipy : množstvo je okrúhle číslo , napríklad množstvo výpočet je 2.1 metrov potrebujete 3 metrov.Pretože potrebujeme poplatok za spracovanie pre zváranie každý tesnenie rámu.Tesnenie farba je náhodné, až to, čo máme v sklade.Varovať: Ak nechcete poskytnúť svoje staré chladničky tesnenie informácií, zašleme vám produkt bez prispôsobiť veľkosti, v prípade, že v dôsledku produkt nie je fit, sme nie je zodpovedná že.Sme zodpovedný len za zákazníkov, ktorí nám poskytujú produkt vlastné informácie.

Vymeňte Tesnenie Dverí

1. Pripraviť Dvere Tesnenia

Tesnenia dverí, ktoré sú zvyčajne zložené, aby sa zmestili do obalu budú prichádzať.To znamená, dverí, tesnenia, budú musieť byť rozbalený a zvraty a kinks odstránené skôr, než sa zmestí sa to do chladničky.

Položiť dverové tesnenie na rovný, robustný povrch a nechajte ho 24 hodín.To vám pomôže dvere tesnenia ak sa chcete vrátiť na jej správny tvar a formu.

2. Tepelné Tesnenie Dverí

Ak sa chcete zbaviť kinks a záhyby do dverí, tesnenia, teplo z fénom na vlasy, nastavte nízky, môže byť aplikovaný na dvere tesnenia.To bude jednoduchšie dať tesnenie na dvere chladničky.Vysušte fénom dverí, tesnenia, zatiaľ čo pomocou vašich prstov a porovnať to a odstrániť záhyby.Namáčanie dvere tesnenie v vaňa alebo umývadlo naplnené teplou vodou môže byť tiež použitý na prípravu na inštaláciu.

3. Vyčistite Oblasť

Pred montážou nových dverí, tesnenia, čistú a suchú plochu, na chladničke, kde nové tesnenie pôjde.To vám pomôže nové dvere, tesnenia nalepiť na dvere.

4. Nasaďte Tesnenie Dverí

Existujú tri bežné štýly tesnenia dverí.Prvý štýl je ľahšie uplatňovať, tak to jednoducho tlačí do drážky po obvode dvierok.Pomocou prstov pevne zatlačte na dvere tesnenia a nasaďte ho na dvere chladničky.

Iný štýl dverí, tesnenie hodí za vložky na dverách a je v držbe držiak pera.Môžete použiť vaše prsty pevne zatlačte, a priložte ho do pery.Tento štýl dverí, tesnenie vyžaduje trochu viac úsilia, aby si to na nosenie a pripojiť, ale je aj pomerne jednoduchá inštalácia.

Tretí štýl dverí, tesnenie vyžaduje skrutky okolo dverí linkovej byť uvoľnené tak, že dvere tesnenia môžu byť vybavené medzi vonkajšie a vnútorné panely dverí.Po uvoľnení skrutky, poloha nové dvere, tesnenie v hornej časti dverí.Štart v horných rohoch, nasaďte tesnenie dverí, a potom prejsť na spodnej polovici.

5. Skontrolujte Tesnenie Dverí

Keď sa dvere tesnenia je inštalácia kompletná, zatvorte dvere a skontrolujte, či tesnenie upchávky rovnomerne okolo dverí.Pozrite sa pozorne na každú časť dverí, tesnenia, kontrola miesta, kde sa dvere tesnenia nemusí mať pripojený správne.Ak zistíte nejaké problémy, môžete použiť fénom na vlasy uplatňovať nízkou tepelnou a potom vyhladiť sekcie prstami.Mazivo, ako silikónové mazivo alebo vazelínou, môže tiež byť aplikovaný na pomoc fit dvere tesnenia správne a zastaviť ho z skladanie, keď sú dvere zatvorené.Ak stále existujú časti dverí, tesnenia, ktoré nie sú montáž správne, s časom, vytiahnuť generované magnetické pásy by mali pomôcť odstrániť problém.To môže trvať niekoľko dní, tento proces do práce.

Kontaktné údaje

Názov: Denise Xiong

E-mail: [email protected]

WhatsApp: +0086 18720609195

  • Komentáre